A vírus helyzet során támogatóink

Köszönjük a felajánlást a Patkó vendéglőnek és Kukodáné Erzsinek az oltópont dolgozói nevében!

Patkó vendéglő felajánlása, pizzák  Kukodáné felajánlása, sütemény

 


Újabb támogatás a Covid elleni védekezésben résztvevőknek

Köszönjük a felajánlást Hotel Szarvaskút és Kemencés Étterem-nek az oltópont dolgozói nevében!

A Hotel Szarvaskút és Kemencés Étterem felajánlása, leves és főfogás

A Hotel Szarvaskút és Kemencés Étterem felajánlása, sültek


Köszönjük a Veoliának a 200db FFP3-as maszkot!

Veolia felajánlása, maszkok

 


Vadhúst ajándékoztak a vadászok a zirci kórháznak

Megyénk vadászai is csatlakoztak ahhoz az országos kezdeményezéshez, amellyel az egészségügyi dolgozóknak kívánják kifejezni megbecsülésüket, köszönetüket…

vadászokA vadászok felajánlása, húsok

(Forrás:Veol)


Ajándék a veszprémi Rotary Klubtól.

Ajándék a veszprémi Rotary Klubtól, kézfertőtlenítő

A Győri Szeszgyár 1 m3 fertőtlenítőt ajánlott fel az egészségügyben dolgozók kézfertőtlenítése céljából. Ezt a Rotary Klub 205 ml -es egységekben lepalackoztatta és egészségügyi intézményeknek eljuttatja. Így jutott-személyes kapcsolat révén- a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézetbe 150 palack kézfertőtlenítő. A kórház valamennyi dolgozója részére tudunk egy palackot biztosítani. Ígéretünk van még 100 db arcvédő plexi álarcra is, melynek gyártása folyamatban.

 

 

 

 

Ajándék a veszprémi Rotary Klubtól, kézfertőtlenítő

Az ajándékot Tátrai József, a veszprémi Rotary Klub tagja adta át, Hartmann Péter elnök megbízásából.

 

 

 

 

 

 

 

Segélyalapot hozott létre a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém

A Veszprém-Balaton régióban aktívan tevékenykedő csoport már számos alkalommal indított olyan akciót, amely a közvetlen környezetük gyors és hatékony támogatását célozta.  A járvány okozta krízishelyzetben első reakciójuk a segítség megszervezése volt – tudtuk meg Hartmann Pétertől, a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém Közhasznú Egyesület elnökétől.

Együtt a koronavírus ellen! Veszprém Megyei Civil Összefoglalás Segélyalap. Rotary Club Balatonfüred-Veszprém. bakszámlaszám:11748007-24820527-00000000

— Bátran kijelenthetjük, hogy a klub és a régió számos támogatásra szoruló intézménye, közössége között hagyományosan kiváló a kapcsolat. Egyesületünk fennállása alatt már több alkalommal nyújtottunk segítséget jótékonysági akcióinkkal.

A vírusveszély olyan helyzetet teremtett, amelyet talán öregjeink sem éltek még át. Embert és erőforrásokat nem kímélő időket élünk, ahol a félelem és a tehetetlenség lett úrrá az embereken.

 

Veszprém megye egészségügyi ellátó-központjainak minden dolgozója keményen helyt állva, erejét megfeszítve próbál úrrá lenni a helyzeten, az önkormányzatok pedig a szociális ellátástól kezdve az egészségügyi megoldásokon keresztül a pénzügyi támogatásokig szinte minden területen próbálnak segíteni a lakosságon. Persze vannak olyan speciális, helyi szinten jelentkező problémák és feladatok, melyek azonnali megoldása sürgős és fontos lenne. Klubtagjainkkal azon gondolkodunk, hogyan tudnánk a lehető legeredményesebben felhasználni a saját és a támogatóink által rendelkezésre bocsátott erőforrásokat mind tevékenységben, mind anyagi források tekintetében, hogy minél hatékonyabb tudjunk segítséget nyújtani.

Létrehoztunk tehát egy olyan pénzügyi alapot „Veszprém Megyei Civil Összefogás Segélyalap” elnevezéssel, amely egyrészt a rászorulók részére történő eszközbeszerzéshez biztosít anyagi fedezetet a nehéz időszakban, másrészt pedig igyekszik a kimagaslóan áldozatos munkát végző orvosok, ápolók, rendőrök, mentősök, katonák munkáját támogatni.

Nagy tisztelettel kérjük eddigi, illetve jövendőbeli támogatóinkat, hogy adományaikkal segítsék az alap eredményes működését! A Veszprémi Törvényszék bejegyző végzését már kézhez kaptuk klubunk közhasznú státuszának bejegyzéséről. Ennek tudatában folytatjuk a jószolgálati tevékenységünket – tette hozzá Hartmann Péter.

A Veszprém Megyei Civil Összefogás Segélyalap számlaszáma:  11748007-24820527

 

 


 

1, Köszönjük Tóth Ilona Irén maszkjait, melyet dolgozóink hozzátartozói kapnak intézményünktől

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egeszsegugyi-textiliabol-keszulnek-maszkok-zircen-3715038/

 

2, Köszönjük a Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. adományát – 3 db kovid izolációs boxot

Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. adománya, kovid izolációs boxok

Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. adománya, kovid izolációs boxok

Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. adománya, kovid izolációs boxok

 

3, Köszönjük az Euronics Műszaki Áruház ajándékát: 1 db mosógépet és 1 db kenyérpirítót

Euronics Műszaki Áruház ajándéka, mosógép

Euronics Műszaki Áruház ajándéka, kenyérpirító

 

Szeretettel és köszönettel vesszük a további kedves adományaikat!